Före- och efterbilder!

Hihi. Nu är det i stort sett färdigt. Ska in tavlor ovanför soffan så den delen får ni se lite senare och i taket ska det in lampor men på det stora hela är det klart och därför känner jag att jag kan visa er :) Det blev nytt golv, nya golvlister, grönt på väggarna plus samma fondvägg som i hallen: svart tegelvägg. Ny datahörna, nytt soffbord och ny tvdel. R bytte upp tvn under tiden för den gamla gick lägligt sönder strax innan vi satte igång med vardagsrummet så nu är det en stor och fin tv på plats. & nu när jag ser hur fint det blev kan jag inte ens tänka mig hur vi kunde bo som vi gjorde tidigare. Tyckte att det var mysigt då, om än lite väl o-organiserat men nu är det mycket bättre. Turkost i köket, lila i hallen och grönt i vardagsrummet. (Även vinröda väggar i sovrummet) Våga färg, hörni! 
 
Före när man kikade in i vardagsrummet. Bruna väggar med en gräslig fondvägg. Alla möbler gick i björklaminat och golvet var från typ 1400talet. Här hade jag tagit ner hyllor, tavlor, dragit ut skruv/spik och spacklat igen hål:
 
& såhär ser det ut från samma vinkel idag:
 
Före: en bokhylla utan riktig ordning. En liten tvbänk och Rs gigantiska högtalare:
 
Efter från samma vinkel: Världskarta, omplanterad blomma, kandelaber.
 
Före: Såhär ser det ut när ett geni arbetar!
 
Efter: Ny tvbänk bla. Ser mycket mindre stökigt ut när man gömmer undan sakerna bakom dörrar :) Och den övre var visst så glansig att jag själv kom med hah.
 
Före: En gräslig fondvägg, ett barskåp i björklaminat och ett litet barbord som datahörna. 
 
Efter:
 
Detaljbild
 
Detaljbild
 

Kommentarer
mor säger:

Wow!! Å vilken läcker "tegelvägg"

2012-10-28 | 20:02:17
Grottis säger:

galet snyggt.. å du trodde grönt skulle bli helt på tok xD

2012-10-28 | 21:38:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback