lördagsbabbel

Hej på er. Här har det varit dött några dagar men man har annat för sig ju. Jag har trevliga nyheter: hallen är klar! Den blev klar i torsdags och nu är det bara golvlister kvar. Är så himla nöjd och det blev precis som jag tänkt mig. Var i skolan och igår blev jag toksjuk. Skulle egentligen gå ut och jobba kväll på solis igårkväll men låg i feber hela dagen. Låg sex timmar i sängen efter att jag vaknat! Helt sanslöst vad slö man blir men idag känns det bättre. Passade på¨att klicka hem en massa vinterkläder/höstkläder när jag ändå bara låg där. Jag har inte mycket till underhudsfett, dålig blodcirkulation och fryser lätt. Samtidigt är jag en vinterhatare och blir ofta deppig under vinterhalvåret så har försökt förneka att det blir kallt och mörkt i flera år nu men efter att jag förfrös fötterna i februari iår så är det fan färdigfjantat.
 
Jag kanske inte berättat det? Var ute och festade en lördag i början av februari när det var sådär sviinigt kallt ni vet. Typ -32 grader eller något. Skulle från förfesten till krogen och hade lätta skor på mig. Vet inte exakt hur länge vi gick men kan inte ha varit många minuter. En kvart kanske? Och när jag kom in på krogen så kände jag hur fötterna bara dunkade. Fick åka hem och satt och grät av smärta i duschen. Fruktansvärd smärta. Det kan inte göra ondare att föda barn! Det finns inga fler i steg i smärtstegen! Ett panikartande dunkande i hela foten. Åkte upp på sjukhuset och fick 1g alvedon utskriven.. Herregud alltså. Dom slutar aldrig briljera sollefteå sjukhus.. Hjälpte inte ett skit och vaknade flera gånger nattetid av att jag behövde flytta fötterna eller bara av smärta. Fick bli buren här hemma av R för jag kunde inte gå. Tog kanske 1 vecka sen började det ge med sig och tårna fick tillbaka sin normala färg igen. Har inte druckit sedan den kvällen faktiskt. Ja hur som helst. Klickade hem lite varmare kläder iallafall och här är ungefär vad det blev: 
 
 
 
Och angående hallen så kommer det bilder så fort vi fått tag på en gersåg och satt dit listerna. Eller så får ni komma hit och titta själva! :)

Kommentarer
Evelina säger:

Jag måste säga att din blogg är nog den blogg som är roligast att gå in och läsa just nu, tycker det är så himla kul att läsa om eran renovering, din matlagning och allt där i mellan! :) ville bara att du skulle veta det! :D

Svar: Åh! vad himla glad jag blir. Det kanske är glest mellan inläggen men försöker hålla dom någorlunda intressanta. Kul att du läser :)
emsj.webblogg.se

2012-10-14 | 14:25:01
Bloggadress: http://anderssonewelina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback