Lite positivitet i all ära!

 
Jag är sjukt tacksam för att jag inte är allergisk mot något sommarrelaterat så som pollen, nyklippt gräs eller getingar. Livet hade varit bra surt då, eller hur?
 
 

haha, så sant

 

En liten uppdatering

 
Hej på er. Glest mellan inläggen nu och oftast brukar det bero på att jag mår dåligt men nu beror det på att jag gör saker jag mår bra av! Har varit en sån sjukt dålig vår och ska jag vara ärlig har jag mått sämre än jag någonsin gjort tidigare men får den hjälp jag behöver nu via psyks öppenvård och att jag jobbar så mycket det bara går. Bra kombo. Plus att solen kikat fram och man kan väl säga att sommarn börjat nu? Underunderunderbart. Sen sitter jag aldrig vid min stationära heller och det är i princip bara härifrån som jag bloggar (tycker inläggen blir så fula om man kör från mobilen). I fredags jobbade jag till 13 sen hängde jag i sundsvall med fint folk, jobb nio timmar på lördagen sen tillbaka till sundsvall igen igår för att hämta mamma + moster från tåget plus att gå en sväng på casinot. Jobbade på travet idag när det var kvällstrav (har faktiskt nyss slutat) och imorgon ska jag jobba mitt första dygn tre veckor tidigare än planerat. Kul! Trivs sjukt bra på alla mina jobb.
 
Hittade denna minisko (strl 20) i fredagskväll när vi var ute och självklart tog jag med mig den hem! Så sjukt gullig. Är det någon av mina bloggläsare som känner igen den kan ni väl få tillbaka den då men annars har jag inga planer överhuvudtaget på att leta upp ägarn :) Den står så fint i min hall och man känner sig inte lika ensam när det står en liten barnsko i hallen varje gång man kommer hem. Gäller att hitta dom små ljusglimtarna!
 
'
 
& på balkongen växer det och frodas som aldrig förr. Mhh. Myser i själen :)

En liten milstolpe i mitt liv

 
Idag är det exakt två år sedan jag tog körkortet. Precis på dagen. Det betyder att min prövotid har gått ut och jag får behålla (och tappa) körkortet på samma villkor som alla andra körkortsveteraner :)
 

haha

 
 

Förberedelser

 
Min pappa fyller 50 år imorgon och vi ska ut och käka middag ett litet gäng. Efter middagen har jag tagit på mig att fixa med efterrätt plus kaffe, något som jag går all in för såklart! Har under dagen förberett tre sorters olika pannacottar..? pannacotts? panncottor..? Äh. Ni vet sån underbar, krämig efterrätt iallafall. En blåbärspannacotta med ett passionsfrukttäcke, en saffranspannacotta i all sin enkelhet med björnbär som topping och en "originalpannacotta", dvs vanilj med en hallonsås ovanpå. Sen imorgon kommer en ananaspaj att svängas ihop. Serveras med lite glass bara. Mumma! Och är ni sugna på att prova dessa små godingar hemma så gör det för böveln! Det är huuur lätt som helst. Håller inte på att trilskas med nå gelatinblad utan jag har köpt hem gelesocker multi. Det är sötningsmedel och förtjockningsmedel i ett, plus att det är vegetariskt så ni behöver inte oroa er att det är nå gris i sikte! Blanda det med grädde och sen den smaksättningen ni vill ha, koka upp och sen låt stå kallt. Detta kan ni verkligen imponera med på någon framtida dejt grabbar och tjejer ;)
 
 
 

glossyboxN

 
Fick månadens glossybox igår och är rätt nöjd med innehållet faktiskt! Palett-hårinpackningen som är full size doftar ljuuuvligt.
 
 
* Palett-hårinpackning från Maria nila. 
*en duschtvål från Balance me - luktar också väldigt gott.
* En ansiktsmask
* tancan - brun utan sol på sprayflaska. 
* en punktbehandlande kräm mot typ finnar från vichy